Reduced price!

Развиване на магнетична сила

Нов

О. Хашну Хара

More details

10 броя

12,00 лв.

-3,00 лв.

15,00 лв.

Повече информация:

Личният магнетизъм означава здраве, щастие, сила и успех.

Това е курс от лекции, който илюстрира напълно действието на мисълта, обяснява начина, по който тя функционира, и правилния метод за нейното използване, особено във връзка с развиването и контролирането на вашата лична магнетична сила.

Неорганизираната мисъл е излишно прахосване на енергия, организираната – най-великата сила в света. Мисълта управлява любовта, тя управлява всичко, което придава смисъл на животаи настоящата книга разбулва тайните на тази сила

Тази книга ще ви запознае подробно с методите за фокусиране на вашата лична сила. Ще научите специфични практически упражнения за развиване на личния магнетизъм и как да го използвате в личния и професионалния си живот.

Наред с възможността да въздействате върху другите, вашата лична магнетична сила ще ви донесе и способността да лекувате.

Чрез поредица от лекции, свързани със силата на желанието, концентрацията, дихателни и физически упражнения, диети, авторът, О. Хашну Хара ще ви въведе стъпка по стъпка в тайния процес на магнетичното лечение за изцеление на болките и страдания.