Reduced price!

Даоистка нумерология

Нов

2 броя

Warning: Last items in stock!

16,00 лв.

-4,00 лв.

20,00 лв.

Информация

Заглавие Даоистка нумерология
Автор Дзиен Цетнерсан
Издател Шамбала
Формат 14х21 см
Тегло 300 г
Език български
Издание първо
Корица мека
Състояние употребявана
Жанрове даоизъм

Повече информация:

Мастър Дзиен Цетнерсан изучава и практикува източна философия, традиционна даоистка и китайска медицина и методи за диагностика и лечение от 1968 г. Оттогава той е и учител по цигун и бойни изкуства. Своите познания по цигун и Фън Шуй, диагностика и терапия според древните китайски лечебни методи получава от международно известни лекари и учени в областта на източната и западната медицина, които също са мастъри по бойни изкуства.

Даоистката нумерология прекрачва границите на това, което досега се знаеше за неразривната връзка между числата и човешката съдба. Поддържащите колони в живота на всеки човек са неговите числа – познаването на значението им потвърждава миналото и разкрива бъдещето, както и прави възможна промяната на някои аспекти от настоящето, които биха довели до самопознание и щастливо бъдеще.

Даоистката нумерология ни предоставя система, която според древната китайска традиция дава познание за цялата ни енергийна система, за фината игра между главата, сърцето и корема и е свързана в една мрежа от взаимозависими житейски области.

Преди много-много време, изобразени на гърба на една костенурка, числата намерили своя път до нас и сега магическият квадрат Лошу е методът, с който изкарваме на светлината на съзнанието това, което някога е лежало в дълбините на необяснимото. Затова квадратът Лошу е в центъра на вниманието в тази книга. Тук освен нумерологични анализи ще намерите също и полезни съвети за постигането на синтез с помощта на даоистката нумерология, вкл. разглеждането на житейските пътища, енергийно слабите и силни области, както и предразположенията за здравето.

Числата, които изчисляваме от нашата рождена дата и часа на раждане, показват нашите силни и слаби органи и как с помощта на прости средства можем значително да подобрим здравето си.

Тази книга ни дава множество древни, досега останали в тайна, ключове за вътрешното ни развитие. Защо човек да не използва един толкова прекрасен и точен метод, за да направи живота си по-здрав, по-щастлив и по-смислен?